Be loved by someone right…Singles Dating Amsterdam

Kan het vinden van Singles Dating Amsterdam vol zijn met landmijnen? Je wilt weten wat je zou kunnen stoppen om de datingswereld binnen te gaan. Amsterdam is gevuld met alleenstaande vrouwen en alleenstaande mannen die op zoek zijn naar een date. Alleenstaande singles in Amsterdam zijn op zoek naar dat. We denken er allemaal aan om van iemand te houden. Iemand vinden om van te houden. Iemand ontmoeten om zich druk over te maken etc, maar heb je je ooit afgevraagd iemand door iemand te laten beminnen?

Het probleem is meestal dat we nadenken over wat we willen en wat we nodig hebben en ons alleen daarop richten. Ik zou zeggen dat ik zo denk, maar in de loop van de tijd is mijn denken ‘geëvolueerd’ en nu neem ik ook op of ik door iemand wordt geliefd of niet.

Het is gemakkelijk om verliefd te worden, maar toch? Het probleem zit in de definitie van liefde. Het betekent veranderingen van mensen naar mensen en dat mijn vrienden het grootste probleem zijn. Singles dating komt met zijn voordelen en uitdagingen.

Extents of Love

Zou je één nacht liefde overwegen? Of je geeft de voorkeur aan korte tijdliefde met meerdere mensen of langdurige liefde met één persoon. Misschien heb je liever iemand die je een tijdje als een kostbaar juweel zal behandelen en je dan laat gaan alsof je er nooit bent geweest of je liever iemand hebt zodat je kunt voelen dat je in een “relatie” bent?

Het ontmoeten van alleenstaande mensen die geschikt voor u zijn als een uniek individu, is niet alleen moeilijk, maar wordt ook moeilijker naarmate we ouder worden. Begrijp me niet verkeerd, oud worden heeft niets te maken met liefde of geliefd zijn bij iemand. Het is te doen wordt wijzer overuren. Naarmate we door de jaren heen wijzer worden, leren we niet alleen over andere mensen en de wereld, maar vooral leren we over onszelf zoals we zijn. Dan kunnen we alleen definiëren wat we zoeken in een partner NADAT we onszelf hebben gedefinieerd. Dat is de eerste stap die ik geloof in het vinden en ontmoeten van de juiste persoon die de moeite waard is om te daten.

Single Dating Amsterdam op 25-jarige leeftijd

We zijn allemaal in verschillende stadia van onze reizen in het kennen van wie we zijn. Stel dat je een 25-jarige vrouw bent. Je zou kunnen denken dat je iemand wilt ontmoeten die wat ouder is dan jij, meestal is dat het geval bij vrouwen waarvan ze willen dat iemand iets ouder is dan zij (heel ander gesprek, dus ik laat dat over aan een andere keer). Singles dating kan soms neerkomen op geluk. Dus ga je voor iemand zeggen in de leeftijdscategorie van 25 tot 30-ish maar omdat we allemaal verschillende ervaringen hebben, kan die persoon ‘achter’ zijn en gelijk zijn aan 25 jaar.

Je zou voelen en tegen jezelf zeggen: ja, deze persoon voldoet aan mijn criteria en je krijgt iemand. Enige tijdverleden en dan realiseer je je dat er iets ontbreekt of dat het geen ‘goed gevoel’ is. Het antwoord op deze problemen in elke relatie is erg complex. Gezien het scenario denk je hoogstwaarschijnlijk dat, aangezien de man achter 5 jaar zit, hij tekortschiet en daarom werkt het niet.

We denken allemaal dat het probleem in de ‘andere persoon’ zit, maar niet in onszelf. We willen allemaal de anderen de schuld geven als de dingen niet in de richting gaan die we willen dat ze doen. Maar de realiteit is dat de vrouw in dit voorbeeld misschien moeite heeft om de man een niveau hoger te laten presteren of om zelf een paar niveaus te verlagen zodat ze zich op dezelfde pagina kunnen bevinden. En natuurlijk moet de man precies hetzelfde doen. Dit zijn enkele van de hindernissen als het gaat om singles dating wereld.

Singles Dating Machines

Mensen zijn geen machines! Evenmin is het geval met singles dating en het ontmoeten van elkaar een mechanisch proces. We werken zo vaak met machines en computers in ons leven dat onze verwachtingen van onze partners de verwachtingen beginnen te weerspiegelen alsof ze een soort apparaat zijn, alsof we met een druk op de knop de juiste reactie verdienen. Dit is een verkeerde benadering. Heb je zelf nooit fouten gemaakt? Als het antwoord nee is, verwacht dan niet dat anderen een supermens zijn. Natuurlijk moeten we lijnen trekken van wat voor soort fouten we zouden accepteren, maar de sleutel is om te ontspannen, ademen en te helpen en het onderwijs van de andere persoon zodat je elkaar beter begrijpt en daardoor een goed team wordt.

[Mwa_repeatingtext_endofpostarticle_nl]

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] In today’s fast moving world we expect everything to run at high speed. We should slow down once in a while. Ironically we have found ourselves into a Speed Dating Event for Singles in Amsterdam! Yes we all like efficiency but this doesn’t mean you don’t even give the other person a chance to show who they are and why they are right for you. Last week we wrote about Be loved by someone right…Singles Dating Amsterdam […]