Something has come up and I can’t attend the Singles Event

Volgens onze algemene voorwaarden is de verkoop definitief omdat het oneerlijk zou zijn voor andere kandidaten die niet konden boeken omdat de stoel niet beschikbaar en oneerlijk voor ons was omdat we heel hard werken om het samen zoeken van singles voor alle singles te blijven vinden. Bij ons boeken is niet alleen een verplichting om uw geliefde te vinden, maar ook een bewijs voor ons dat u serieus aanwezig bent. We begrijpen dat u mogelijk iets te zien krijgt en dat u niet aanwezig kunt zijn. In dat geval bieden we u 4 opties.

  • Stuur een vriend in jouw plaats (zelfde geslacht en dezelfde leeftijdsgroep) Meest aanbevolen optie!
    Vraag om terugbetaling (alleen als het evenement meer dan 30 dagen begint)
  • Neem contact met ons op en we kunnen u opnieuw plannen voor een andere datum * (afhankelijk van onze discretie en beschikbaarheid)
  • Als geen van de opties voor u werkt, laat het ons dan weten en wij geven u 15% korting op uw volgende boeking (alleen als u van tevoren hebt geadviseerd dat u niet aanwezig bent)!
  • Als geen van de opties voor u werkt, laat het ons dan weten dat u niet aanwezig zult zijn als een gebaar van uw vriendelijkheid, zodat we een plaats kunnen openen voor iemand anders. We denken dat het niet goed zou zijn als andere singles X-nummer van singles verwachten en er zijn minder. We houden het aantal stoelen zo laag mogelijk tot het mogelijk is dat het zeer cruciaal is dat iedereen aanwezig is. Als u niet aanwezig kunt zijn, neem dan contact met ons op en laat het ons weten!

Neem in elk geval contact met ons op als u vragen heeft

[Mwa_repeatingtext_endofpostarticle]

contact us

Amsterdam is filled with wonderful single people who are looking to meet and date others. That is why we organize Face to Face Dating Events for Singles in Amsterdam. Singles attend from across the country specially from Utrecht, Rotterdam, Den Hague. Join us sometime.

Meet Singles Face to Face in Events organized in Netherlands

SPEED DATING IN AMSTERDAM

>>> We run singles evening in Amsterdam once a month <<<

Happy Dating!

Meet Singles Face to Face in Events organized in Netherlands

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op