single travelers amsterdam dating event

Amsterdam for Single Travelers

Alleenstaanden die solo naar Amsterdam reizen, is niets nieuws. Alleen reizen is gemakkelijk en gemakkelijk geworden. Ryanair en Easyjet zijn voor de grootste luchtvaartmaatschappijen die goedkope tarieven aanbieden voor een weekend of een week vakantie. Er is hier ontzettend veel te doen en Amsterdam staat bekend om zijn RDL (Red Light District) in De Wallen is een centrum voor toeristen uit de hele wereld. wereld en als individuele reiziger die hier reist is altijd vermakelijk vanwege de grote verscheidenheid aan dingen om te doen. Het ontmoeten van andere individuele reizigers kan lastig zijn.

Laten we naar beneden gaan om erachter te komen hoe u andere alleenreizenden of zelfs lokale singles kunt ontmoeten tijdens uw verblijf in de lage landen.

Waar ontmoet je andere singles in Nederland?
De topstad waar veel feesten en evenementen geen dubbele stad van Amsterdam zijn, gevolgd door Utrecht en Rotterdam. In Amsterdam vindt u tal van dansfeesten, voedselfestivals, muziekuitvoeringen, kunsttentoonstellingen en modeshows. Door naar deze evenementen te gaan zouden individuele mensen zeker een kans krijgen om te socialiseren en andere expats en lokale inwoners tegen het lijf te lopen, maar tegen iemand aanlopen die ook single is, is een vergezocht scenario vooral voor twee, geen drie redenen.

Lastig voor individuele reizigers
Reden # 1

Ze zijn niet beschikbaar of al aangesloten. Dit is een enorm probleem. De meeste mensen van de straat gaan met de vriendjes, vriendinnen, echtgenoten en echtgenotes naar deze evenementen en brengen zelfs hun kinderen mee, zodat er een hele brok uitgehaald wordt van de mensen die “niet beschikbaar” zijn. Zelfs als ze bij deze evenementen zijn, hebben ze misschien al iemand, dus zouden ze niet geïnteresseerd zijn om de kleine chat naar een ander niveau te brengen waar je contactgegevens zou uitwisselen. Dit gebeurt gewoon niet.

Reden # 2

Je woont niet in Nederland. Een ander probleem is locatie. De meeste mensen vinden partners in de stad waar ze wonen. Reizen met een internetverbinding zijn van korte duur en tijdelijk en worden om vele redenen niet om een ​​relatie gelegd.

Reden # 3

Taal. Behalve voor Amsterdam. In de meeste Nederlandse steden is Nederlands de vorm van taal. In een van de partijen die je zou bijwonen zou je Nederlands horen en het kan onaangenaam zijn om Engels te leren kennen en dan is het voor hen ook een afwijking om alleen voor jou Engels te moeten spreken. Niet dat ze het erg zouden vinden, maar het is gewoon een andere steen die je in de weg staat om je te mengen.

Met de nadruk op de problemen hebben we een gids samengesteld voor individuele reizigers die naar Amsterdam of een andere stad komen om hen te helpen hun kansen te vergroten om andere reizigers met alleenreizenden te ontmoeten of niet.

Tips voor alleenreizenden die naar Nederland komen
Tip # 1: Type accommodatie

Afhankelijk van uw budget is er een optie om in een duur hotel of een budget-gedeeld hostel te verblijven. Het is duidelijk dat een verblijf in het hotel leidt tot minder interactie met andere reizigers. Ik weet niet zeker wat het is, maar mensen die op een budget reizen, lijken meer geïnteresseerd in het aangaan van een gesprek.

Hostels zijn gevuld met meestal reizen en niet te vergeten individuele reizigers. Als je besluit om deze optie te gebruiken, kun je jezelf voorstellen aan een aantal mensen die je tegenkomt en hen vertellen welke plaatsen je gaat bezoeken en bied ze aan om met je mee te gaan.

Hoogstwaarschijnlijk doen ze iets soortgelijks en het is bijna gegarandeerd dat ze zich bij jou voegen of dat ze aanbieden om mee te doen. Logeren in Airbnb is het ergste wat je kunt doen als je alleen reist, tenzij je je comfort boven het voldoen aan andere individuele reizigers plaatst. In Amsterdam is Airbnb onbetaalbaar geworden omdat de gemeente beperkingen heeft gesteld aan kamers die mensen aan reizigers kunnen verhuren.

Tip # 2: Locatie van het verblijf

Hoe dichter je bij het stadscentrum kunt blijven, hoe beter. Dit betekent minder tijd reizen naar evenementen en feesten en meer tijd om daar te zijn. Het bespaart u ook geld, omdat reiskosten in Nederland niet erg goedkoop zijn. In Amsterdam is er gebied genaamd “The Ring”, de snelweg die de stad omcirkelt. Het is altijd het beste om binnen dit gebied te blijven. Ben je buiten deze ring dan ben je te ver weg voor Amsterdamse feesten en evenementen.

Tip # 3: woon evenementen en concerten bij

Zoek op de agenda welke evenementen en concerten er tijdens je verblijf in Amsterdam worden opgesteld en woon ze bij. Vermijd plaatsen zoals musea en bibliotheken. Meetup.com is heel beroemd geworden voor allerlei activiteiten, maar vermijd dingen als hardlopen, fietsen, sporten, joya-achtige dingen eraan te doen, omdat je daar bijna niemand kunt spreken. RSVP naar iets waar je de kans krijgt om te gaan zitten en met anderen te praten. Ik geloof dat dit een geweldige manier is om mensen te ontmoeten. Hier is een door mij georganiseerde groep met de naam Friends … Maybe More Amsterdam. Het doel van deze groep is om andere mensen te ontmoeten en vrienden te maken en het is open voor iedereen van alle leeftijden. We ontmoeten elkaar elke zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur. Bekijken.

Tip # 4: duur van het verblijf

Als u naar Nederland komt voor uw plezier, is het aan te bevelen om niet minder dan een week langskomen. Er zijn reizigers die in het weekend komen, maar dan kun je vergeten dat je zelfs een gevoel krijgt van de stad, laat staan ​​dat je enkele reizigers, expats of de lokale bevolking ontmoet. Natuurlijk, hoe langer je blijft hoe groter de kans om iemand hier te ontmoeten. Over het algemeen geven de inwoners de voorkeur aan contact met iemand die hier woont, maar het kan gebeuren dat ze graag naar jouw land willen reizen of je opnieuw willen bezoeken om een ​​relatie te vormen. Het kan gebeuren. Het hangt allemaal af van wie je ontmoet en hoe ze zich voelen over jou.

Tip # 5: ga uit en heb plezier

Amsterdam is een feeststad. Toen ik hier voor het eerst kwam, vond ik het echt geweldig en dat doe ik nog steeds. De stad wordt omringd door kanalen en boten die schoonheid en romantiek inboezemen. Ik vind het voor mezelf ongemakkelijk om met vreemden te praten en meestal komen de meeste mensen met hun vrienden naar buiten. Het doet er niet toe hoe moeilijk het lijkt om uit te gaan en zo laat mogelijk weg te blijven. Nachtclubs en coffeeshops rondom het Rembrandtplein zijn nummer één als je niets in de rij hebt staan. Alleen reizen heeft zijn vrijheid, maar kan moeilijk zijn maar de moeite waard om te doen. We hopen dat uw verblijf soepel verloopt en u veel alleenstaanden ontmoet, reizigers of niet. Veel plezier met vissen!

Amsterdam is gevuld met prachtige alleenstaanden die anderen willen ontmoeten en daten. Dat is waarom wij Face-to-face Dating-evenementen organiseren voor singles in Amsterdam. Alleenstaanden gaan vanuit het hele land op bezoek, vooral vanuit Utrecht, Rotterdam, Den Haag. Kom eens langs.

Meet Singles Face to Face in Events organized in Netherlands

SPEED DATING IN AMSTERDAM

>>> We run singles evening in Amsterdam once a month <<<

Happy Dating!

Ontmoet Singles Face to Face in evenementen georganiseerd in Amsterdam

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sarah
1 jaar geleden

Amsterdam is one of the best travel destinations in Europe.

It’s my dream city.

Thanks for your awesome travel paragraph, photos are really amazing and mind-blowing.